ons.

Een verhaal over ons voor jou.

Norma werd in 2021 opgericht door architecten Philippe Houben en Michel Servaes. Hun verhaal start tijdens hun gezamenlijke architectuuropleiding te Diepenbeek.

Philippe volgt zijn stage in het architectenbureau van zijn vader. Gedreven door het ondernemerschap ontstaat Architectenbureau Houben Philippe. Het bureau groeit in de daarop volgende jaren uit  tot een team van 4 gepassioneerde (interieur)architecten met een waaier aan diverse projecten (woningbouw, utiliteitsbouw, projectontwikkeling,… ).

Michel ontwikkelde zijn architecturale visie in enkele toonaangevende Limburgse architectuurbureau’s. Daar krijgt hij de mogelijkheid om te werken aan talrijke projecten. Simultaan bouwt hij een eigen bureau uit, namelijk Michel Servaes Architectuur (MSA), gespecialiseerd in hedendaagse, residentiële architectuur. Waar Philippe zich voornamelijk richt op het praktische, verdiept Michel zich in een zuivere architecturale detaillering.  

Gedurende de jaren bleven de studiegenoten in contact met elkaar, waarbij architectuur steeds het centrale thema bleef. Deze gedeelde passie resulteert in 2021 in het ontstaan van NORMA.

Ontdek hieronder het gedreven team achter Norma.

Realisme
Philippe Houben, vennoot Normarchitectuur
Perfectionisme
Michel Servaes
Vennoot

+32 474 62 45 16
Michel@normarchitectuur.be
Michel Servaes, vennoot Normarchitectuur
Structuur
Leentje Bruninx, architect Normarchitectuur
Deskundigheid
John Dericum, architect Normarchitectuur
Team overleg bij Normarchitectuur, bespreking over plannen
Overleg over diverse materiaal stalen en plannen
Diverse materiaal stalen en plannen
Overleg over diverse materiaal stalen en plannen